Lähde:Youtube


BBC -uutiskanavalla paljaat rinnat – taustalla katsottiin naisen riisuuntumista.

Kaikille meille sattuu mokia välillä, mutta mitä silloin sanotaan, kun moka tapahtuu maailman suurimmalle uutisorganisaatiolle?

BBC News on maailman suurin uutisorganisaatio, joka toimii Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Uutiskanava mokasi hiljattain kunnolla iltakymmenen uutisten aikana, kun taustalla näkyi jotain, mikä sinne ei kuulunut.


Uutisia katsoi lähetyksen aikana 3,8 miljoonaa ihmistä, joten moka ei jäänyt huomaamatta. Tarkkasilmäisimmät huomasivat lähetyksen aikana nimittäin paljaat naisen rinnat uutisankkurin takana. Taustalla nähtiin tietokoneen näyttö, jolta työntekijä katseli elokuvaa, jossa oli aikuisviihteeseen luokiteltava kohtaus. Kohtauksessa nainen seisoo miehen edessä ja riisuu ensin paitansa ja sitten rintaliivinsä. Taustalla näkyi siis sensuroimaton elokuvakohtaus. Uutisankkuri Sophie Raworth jatkoi uutisten lukemista ammattitaitoisesti, aivan kuin mitään ei olisikaan pielessä.

Britit ovat kommentoineet mokaa sosiaalisessa mediassa ankaralla kädellä. Moka on kieltämättä ehdottoman amatöörimäinen, ja on uskomatonta, että maailman suurin uutisorganisaatio ei napannut tätä mokaa ajoissa. Suurin osa Britannian tv-kustannuksista maksetaan tv-lupamaksujen kautta. Nyt Britit saivat ainakin vastinetta rahalleen!

Katso BBC:n hauska moka alla olevalta videolta!

Osallistu keskusteluun