Lähde:Youtube


Koira nukkuu sikeästi peiton alla – katso mitä tapahtuu, kun herätyskello alkaa soida!

Aamut ja aikaiset herätykset ovat joko luontaista tai sitten eivät. Kaikki eivät kestä aikaisia aamuja, ja toiset rakastavat kukonlaulun aikaan heräämistä.

Kuulutko sinä siihen kastiin, joka nousee ennen aurinkoa aamulla, vai siihen, joka alkaa heräillä vasta iltapäivällä? Olit sitten kumman tahansa porukan joukossa, yksi asia yhdistää meitä kaikkia, nimittäin syvä inho herätyskelloa kohtaan.


Koiratkaan eivät taida olla herätyskellojen suurimpia ystäviä. Videolla näemme koiran, joka nukkuu sikeästi peiton alla, selvästi nauttien olostaan. Kun herätyskello alkaa soida, se avaa silmänsä hitaasti. Herätyskello jatkaa soimista, mutta koira ei liikauta evääkään. Pian sitä alkaa ilmeiseti harmittaa herätyskellon jatkuva piipitys, joten se yrittää kertoa isäntäväelleen, että nyt olisi aika vaientaa moinen meteli.

Tämä koira ei selvästikään ole aamujen ystävä, eikä yritä edes peitellä inhoaan tätä turhauttavaa heräämistä kohtaan. Koiria ja ihmisiä on moneen junaan, mutta kukapa sieltä mukavasta sängystä haluaisi nousta, kun tyyny on hyvin?

Katso hauska video alta ja jaa ystävillesi, jotka ovat yhtä aamuvirkkuja kuin tämä koira!

Osallistu keskusteluun