Elena, joka on kotoisin Yoshkar-Olasta, Venäjältä, neuloo ihania eläimiä ja nukkeja joulunpyhiä varten. Haluat nämä neulotut nuket ihan takuulla!

Elena syntyi tammikuun 7. päivä, eli venäläisenä jouluna. Hän on aina ihastellut joulun taikaa, tunnelmaa, satuja ja jopa leluja. Elena syntyi jouluna ja rakastaa sitä, ja hän haluaa auttaa muitakin tuntemaan rakkauden jouluun.


Elena on mitä taitavin neuloja. Monet eivät ainakaan enää tätä nykyä hanskaa tätä taitoa, joten Elenan luomukset ovat siksi sitäkin upeampia. Elena haluaa levittää joulumieltä ja taikaa kaikille, etenkin lapsille, joten hän alkoi neuloa ainutlaatuisia eläimiä ja nukkeja. Yksikään Elenan luomuksista ei ole samanlainen, vaan kaikki ovat uniikkeja, aivan kuin lapset.

Tässä alla olevassa kuvasarjassa näemme joitakin Elenan upeimmista luomuksista. Nämä pehmolelut ovat erittäin yksityiskohtaisia ja upeita. Tällaista laatua ja tarkkuutta on mahdotonta saada edes kaupoista! Ja paremmaksi lelun tekee se, ettei kellään muulla ole samanlaista.

Katso kuvat alta ja jaa kavereille!

#1.


Venäläinen taiteilija neuloo ihania jouluaiheisia koiria! Katso kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun