Lähde:Youtube

LÄHDEThe Sun

Vaginakynnet ovat Instagramin uusin trendi – ottaisitko kynsiisi tällaisen kuvioinnin?

Instagram on viime aikoina ollut täynnä erilaisia trendejä aina kakuista ja jälkiruoista hiustrendeihin ja vaikka mihin. Nyt uutuustrendinä Instagramia valtaavat vaginakynnet.

Manikyyriartisti Asa Bree, joka tekee taidettaan Finger Bang kynsisalongissa USA:n Oregonin Portlandissa, on erikoisen lahjakas, ja hänen teoksensa saavat katseet kääntymään.


Asa sai tämän vaginakynsi-idean ja kokeili sitä suunnittelija T Nguun, joka omistaa Project Object -nimisen kaupan, joka myy käsintehtyjä taideteoksia ynnä muuta. T on laitattanut kynsiään Asalla vuosikaudet, ja antoi nyt vapauden Asalle tehdä kynsiinsä vaginan. Hän sanoi, että tällainen vaginataide tuntui sopivalta, ja hän oli avoin kokeilemaan sitä. 

Prosessissa meni noin kaksi tuntia, ja Asa konsultoi lääketieteellisiä malleja saadakseen suunnittelun juuri oikein. Asa jakoi kuvat Instagramissa, ja tästä tuli samantien hitti.

Monet sanovat, että tämä on epäsopivaa ja kuvottavaa, mutta Asan idea oli korostaa feminismiä. Hän sanoo, että naisen sukupuolielimet ovat sellaisia, mitä ei pitäisi kenenkään hävetä, ja sanoo, että se on vain naisen ruumiinosa.

Kukin tavallaan!

Osallistu keskusteluun