Lähde:Youtube


Tytär haukkui äitiä läskiksi, ja äidin vastaus on herättänyt kiitosta maailmalla.

Allison Kimmey on käynyt jo pitkän aikaa taistelua oman painonsa kanssa. Hän kuitenkin suhtautuu tähän uskomattoman positiivisesti, tästä tulisi kaikkien ottaa oppia.

Eräänä päivänä Allisonin tytär kutsui häntä läskiksi suutuspäissään. Allison päätti antaa tyttärelle oppitunnin. Allison kirjoittaa Instagramissaan näin:


”Minä: Miksi sinä kutsuit minua?

Hän: Sanoin äiti, että olet läski, anteeksi.

Minä: Puhutaanpa siitä. Totuus on, että minä en ole läski. Kukaan ei ole läski. Se ei ole sellaista mitä kukaan voi OLLA. Mutta minussa ON rasvaa. Meissä KAIKISSA on rasvaa. Se suojelee lihaksiamme ja jalkojamme ja pitää elimistömme liikkeellä antamalla energiaa. Onko sinussa rasvaa?

Hän: Kyllä! Minulla on vähän tässä masussa.

Minä: Aivan oikein! Ja sinun veljelläsi on sitä myös!

Hänen veljensä: Ei minulla ole rasvaa, minä olen pienin. Minulla on vain lihaksia!

Minä: Todellisuudessa kaikilla maailman ihmisillä on rasvaa. Mutta kaikilla ei ole samaa määrää sitä.

Hänen veljensä: Juuri niin! Minulla on vähän suojelemassa minun isoja lihaksiani! Mutta sinulla on enemmän kuin minulla…

Minä: Kyllä, se on totta. Joillakin ihmisillä on paljon ja toisilla ei ole juuri yhtään. Mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että toinen olisi parempi tai huonompi kuin toinen, te molemmat varmaan ymmärrätte sen?

Molemmat: Kyllä äiti.

Minä: Sitten voitte varmaan toistaa mitä kerroin?

Molemmat: Kyllä! Me emme hauku ketään läskiksi, sillä kukaan ei ole läski, vaan kaikilla on rasvaa, eikä haittaa vaikka kaikilla on eri määrä rasvaa.

Minä: Aivan oikein!”

Osallistu keskusteluun