Lähde:Youtube

LÄHDEVice

29-vuotias neitsyt tuli raskaaksi- näin se kävi!

Nykymaailmassa seksin harrastamisesta on tehty helpompaa ja helpompaa. Tai lähinnä sen partnerin löytämisestä. Nettideittailukin alkaa olla jo menneen talven lumia erilaisten sovellusten, kuten Tinderin, Badoon ja muiden löytäessä tiensä markkinoille.

Onko siis ennenkuulumatonta, että voisit tavata 29-vuotiaan neitsyen näinä päivinä? Ei ilmeisesti, sillä Lauren on 29-vuotias neitsyt, jolla ei ole mikään kiire ”saada” yhtään mitään. Lauren haluaa kuitenkin perheen ja hän tekikin päätöksen, jota vastaan sekä hänen perheensä, että lääkärinsä neuvoivat.


Lauren halusi saada lapsen, mutta ei halua tehdä sitä vanhanaikaisella tavalla. Hänen uskonnollisuutensa kieltää häntä harrastamasta seksiä ennen avioliittoa ja kun miestä ei ole näköpiirissä, otettiin mukaan lääkäri ja tekniikka. Lauren käytti keinosiemennystä raskaaksi tulemiseen, ja odottaa nyt vauvaa… neitsyenä.

Laurenilta kysyttiin hänen deittailuseikkailuistaan, ja hän sanoo kokeilleensa nettideittailua kerran. Hänellä ei kuitenkaan ollut mikään miellyttävä kokemus, sillä ensimmäinen mies, joka oli yhteydessä, kysyi häneltä ensimmäisenä kysymyksenään: ”Haluatko istua naamalleni?”, jolloin Lauren kääntyi pois vikkelästi.

Osallistu keskusteluun