Kaikki muistelevat lapsuusaikojaan varmasti haikein mielin. Kysyit sitten keneltä tahansa, heidän mielestään se vuosikymmen, jolla he kasvoivat, oli se paras vuosikymmen. Mutta kukaan ei voi sanoa, etteikö 90-luvulla olisi ainakin ollut joitakin hyviä puolia.

90-luku oli sitä aikaa, joka oli juuri ennen älypuhelimien käyttöä ja hienojen iPodien keksimistä. 90-luvulla käytettiin jo internettiä, mutta hitaasti. Tällöin kuunneltiin musiikkia muualtakin kuin radiosta, mutta kuka muistaa sen tuskan, kun CD -soitin ei mahtunut taskuun?


Kaikki 90-luvulla eläneet muistavat myös takuulla miinaharavan pelaamisen jännityksen, auton ikkunan rullaamisen auki käsin, leveälahkeiset housut, jotka kastuivat ja rispaantuivat helposti ja tietysti sen, kun sinuun ei saanut yhteyttä, jos et ollut kotona.

Nykyään meihin saa yhteyden missä vain ja milloin vain. Kaikki sovellukset, puhelimessa oleva sähköposti ja tietysti vanha kunnon tekstailu varmistavat sen, ettei sinun tarvitse olla yksin lainkaan – halusit tai et. Tässä alla olevassa kuvasarjassa näemme 90-luvun muistoja.

Katso kuvat alta ja jaa kavereille!

1. Nykypäivän lapset eivät koskaan ymmärrä.


Tämän vain 90-luvun eläneet muistavat – katso kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun