Ruokataiteesta on todellakin tullut uskomattoman suosittu trendi viime vuosina. Olemme nähneet omien kasvojen näköisiä tikkareita, kahvitaidetta ja mielettömän kekseliäitä ruoka-annoksia. Tällä kertaa näemme jälkiruokia, jotka saavat kaikki katsomaan kahdesti!

Kokki Ben Churchillin mielikuvitus on rajaton. Hän luo jälkiruokia, jotka saavat sinut katsomaan jälkkäriäsi kahdesti. Hän nimittäin luo illuusioita esimerkiksi mädäntyneestä appelsiinista, tuhkakupista ja kukkaruukusta. Nämä ovat kaikki syötäviä ja todennäköisesti vielä hyvin herkullisiakin jälkkäreitä, mutta niiden ulkonäkö on kaikkea muuta kuin syömään kutsuva.


Tässä kaikessa on jouduttu käyttämään todella paljon mielikuvitusta ja monen tunnin verran kokeiluja ja erehdyksiä. Lopputulokset ovat kuitenkin mitä ihmeellisimpiä, ja emme voi uskoa, että nämä kaikki ovat todellakin syötäviä jälkiruokia. Tällaista ruokataidetta näkee hyvin harvoin, ja vaikka monet kokit ovatkin hyvin lahjakkaita, tämä kokki taitaa kuitenkin viedä voiton ylivoimaisesti kaikista tähän mennessä näkemistämme herkullisista jälkkäreistä!

Haluaistko sinä maistaa jotain tällaista? Katso kuvat alta ja jaa kavereillesi!

#1.


7 kertaa, kun ihmisten piti katsoa jälkkäreitään kahdesti. Uskomattomat luomukset!

Christa -

Osallistu keskusteluun