Lähde:Youtube


Spanky ja Pippin ovat oikeasti ”bile-eläimiä” – pun intended.

Vuohista on tullut erittäin trendikkäitä viime vuosina. Nimittäin vuohia käytetään niin eläintarhoissa kuin joogassakin. Vuohet ovat ihmisystävällisiä ja suloisia kotieläimiä, jotka ovat pirteitä ja joiden kanssa on todellakin hauska viettää aikaa. Mutta tällä kertaa tapaamme kaksi vuohea, jotka ovat oikeita bile-eläimiä.

Olet ehkä kuullut poneista ja pupuista ynnä muista suloisista kotieläimistä, joita voi vuokrata omiin juhliin. Esimerkiksi poniratsastukset ovat erittäin kova juttu esimerkiksi pienten tyttöjen synttärijuhlissa.


Tällä kertaa tapaamme kuitenkin Spankyn ja Pippinin, jotka ovat Los Angelesin kovimmin palkatut bile-eläimet. Niiden omistaja nimittäin vuokraa niitä juhliin $99 tuntihinnalla. Nämä kaksi vuohea rakastavat ihmisten selkien päälle hyppelyä ja ihmisten rapsutteluja. Spanky on suloinen ja hiljainen vuohi, kun taas Pippin on se söpö vuohi, jota kaikki rakastavat.

Niiden omistaja jopa pukee niille päälle suloiset takit ennen juhliin lähtemistä! Tässä on uusi trendi, joka on valloittanut Los Angelesin.

Katso kuva Spankystä ja Pippinistä alta ja jaa kavereilel!

Osallistu keskusteluun