Lähde:Youtube


Opiskelijatalossa superbileet: alkometri värähti jo sisäilmasta.

Jos olet ikinä ollut opiskelijabileissä, tiedät, että joskus juhlat saattavat lähteä käsistä. Mutta oletko ikinä ollut juhlissa, joka on lähtenyt lapasesta näin paljon?

Amerikkalaisessa veljeskunnan talossa pidettiin yliopiston bileitä eräänä marraskuun iltana, kun naapurit valittivat liian kovasta mekkalasta. Poliisit saapuivat paikalle, ja kokivat sellaisen yllätyksen, mitä ei montaa kertaa elämän aikana tule vastaan.


Marylandin Montgomery Countyn poliisi joutui keskeyttämään bailut, jotka olivat lähteneet käsistä ihan huolella. Poliisien saapuessa paikalle, talossa oli noin 70 alaikäistä bailaajaa, jotka olivat kaikki humalassa. Yhdysvalloissa alkoholin juomisen ikäraja on 21 vuotta, ja talo oli täynnä 17-20-vuotiaita bile-eläimiä. Mielenkiintoisinta tässä kuitenkin on se, että poliisien astuessa taloon sisään, alkometri värähti jo sisäilmasta. Sisäilman alkoholipitoisuus oli 0.1 promillea. Yksi juhlijoista oli niin humalassa, että hän yritti hypätä toisen kerroksen parvekkeelta poliiseja pakoon.

Poliisit lähettivät nuoret kotiinsa ja pidättivät bileistä vastuussa olleet 6 miestä. Tällainen juhliminen on jo himan liiallista.

Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin!

Osallistu keskusteluun