Lähde:Youtube


Onko joulu rankkaa aikaa? Tässä on joulukalenteri, jonka luukuissa on viinipulloja!

""

Jouluun on enää muutama kuukausi, ja siitähän se riemu repeää joka kodissa. Toiset rakastavat joulua, toiset eivät. Toiset stressaavat, toiset eivät. Mutta varmaa on se, että jokainen lapsi rakastaa joulua jo joulukalenterin takia.

Lapsille on olemassa vaikak kuinka paljon hienoja eri aiheisia suklaa-, karkki- ja kuvakalentereita, mutta mites me aikuiset sitten? Kun lapset avaavat joulukalenterin luukun aamuisin, niin mitä aikuiset saavat odottaa, muuta kuin lahjojen shoppaamisen stressiä ja siivoamisen iloa?


Ei hätää! Iso-Britanniassa on lanseerattu aikuisille sopiva kalenteri, jonka luukkujen takaa paljastuu 187 millilitran puna- ja valkoviinipulloja. Viinejä on aina Australiasta Italiaan, ja näillähän pärjää koko kuukauden mukavasti! Iloa aikuisillekin. Tämä kalenteri maksaa 55 puntaa, ja on todellakin sen arvoinen.

Tämä kalenteri ei tosin ole ainoaa laatuaan, vaan muistakin kaupoista saattaa paljastua viinikalentereita hieman edullisemmin. Esimerkiksi Aldi, saksalainen kauppa, on lanseerannut moisen tuotteen aikaisemmin. Jos tarvitset stressinlievitystä, niin tässä on sinulle sopiva kalenteri! Laita tilaukseen ja tägää kaveri, jolle tämä sopisi kuin nappi otsaan!

 

Osallistu keskusteluun