Tässä ovat Winter, Sprig, River ja Rain, 4 Tyynenmeren papukaijaa. Kun nämä linnut tulivat niiden omistajien elämään, hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka paljon ne vaikuttaisivat hänen elämäänsä.

 


Näiden värikkäiden papukaijojen omistaja on ammattilainen valokuvauksen saralla. Nämä 4 uskomattoman kaunista lintua ovat tulleet hänen mielikohteekseen valokuvata, eikä ihme, sillä nämä pikkuiset papukaijat ovat suorastaan satumaisia olentoja. Niiden omistaja sanoo, että ne hoitavat ja paijaavat toisiaan päivittäin, ja että niiden liikkeiden ja eleiden seuraaminen on tuonut hyvin paljon naurua ja iloa hänen päiviinsä.

Hän kuvaa mielellään näitä lintujaan ihan tavallisissa olosuhteissa. Lintujen välillä on selvästi hyvin syvää rakkautta, ja valokuvaaja on onnistunut hyvin taidokkaasti nappaamaan nämä kaikki syvät tunteet filmille mitä kauneimmalla tavalla.

Alla olevasta kuvasarjasta näet satumaisia kuvia näistä linnuista. Valokuvat ovat ehdottomasti hyvin tarkkoja ja taidokkaita, sillä voimme nähdä jokaikisen höyhenen ja pienen yksityiskohdan lintujen höyhenpeitteessä ja jopa niiden silmissä ja siivissä. Katso ihana kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


Omistaja dokumentoi näiden papukaijojen rakkauselämää – tulokset satumaisia!

Christa -

Osallistu keskusteluun