Lähde:Youtube


Mysteerimetsän puut ovat täynnä kenkiä – mitä ihmettä?

Patty Maher on kanadalainen valokuvaaja. Hiljattain hän ajeli pitkin teitä Kanadan Ontariossa, kun hän huomasi paikan tien vieressä, jossa puihin oli sidottu kenkiä. Tämä näkymä oli mitä omituisin, joten nainen pysäytti autonsa, nappasi kameran mukaansa ja ikuisti tämän uskomattoman näyn.

Patty luuli ensin, että tämä oli ehkä muistopaikka jollekin, joka kuoli auto-onnettomuudessa. Mutta hän sai selville, että kukaan ei tiedä, mistä tämä kummallinen näky on peräisin. Metsässä olevat puut olivat täynnä kenkiä: ne oli sidottu nauhoista ja naulattu puihin.


Ensimmäinen havainto näistä kengistä on vuodelta 1972. Poliisin mukaan onnettomuuksia ei ole sattunut tällä paikalla, eikä kukaan tiedä, mistä tämä kenkämetsä on saanut alkunsa. Jotkut sanovat, että se on taideteos, kun taas toiset sanovat sen olevan jekku.

Patty sanoo, että ottaessaan näitä kuvia, hän katseli kenkiä ja mietti, missä kenkien omistajat mahtavat olla. Kuinka moni sitoi kenkiä näihin puihin ja miksi? Ovatko kenkien omistajat vielä elossa, ja millaistahan heidän elämänsä oikein on?

 

Osallistu keskusteluun