Lähde:Youtube


Nainen haluaa naimisiin Tetriksen kanssa – on rakastunut taskupeliin.

Noorul Mahjabeen Hassan on 20-vuotias opiskelija, joka haluaa, että häntä kutsutaan lempinimellä Fractal Tetris Huracan, joka siis viittaa Tetris -taskupeliin, jota monet ovat pelanneet jo vuosikausia. 

Fractal aloitti suhteensa kyseisen pelin kanssa vuonna 2016, ja nyt hän käyttää noin 12 tuntia päivässä sen pelaamiseen erilaisilla laitteilla, kuten nettisivuilla, puhelimella ja Game Boylla. Tietysti, tämä on intiimi suhde. Nainen sanoo, että hän nukkuu Tetriksen kanssa ja nauttii fyysisestä suhteesta Tetris -aiheisten erilaisten esineiden kanssa.


Kaikki alkoi siitä, kun hän kuuli Tetriksen teemamusiikin ensimmäistä kertaa. Se sai hänet tuntemaan olonsa hyväksi ja hän halusi pelata peliä yhä uudestaan. Fractalin vanhemmat eivät ymmärrä tätä, mutta internetissä hän tapaa erilaisia ihmisiä, jotka ovat rakastuneet esineisiin. Nämä ihmiset tukevat häntä valitsemallaan tiellä.

Aikaisemmin Fractal oli rakastunut esimerkiksi taskulaskimeen ja GPS laitteeseen autossa. Hän saa laitteista samanlaisia tuntemuksia, kuin ihmisten kanssa suhteessa olevat ihmiset saavat. Hän saa paljon kiusaamista osakseen, mutta on silti päättäyt vankasi mennä naimisiin tämän taskupelin kanssa.

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun