Lähde:Youtube


Kissa varasti huomion baseball-ottelussa – tuhannet seurasivat huvittuneina

Sai pikaisen lähtöpassin.

Stadioneille pelattavat erinäiset urheilutapahtumat, kuten jalkapallo- ja baseball-ottelut voivat toisinaan saada erikoisia käänteitä. Monesti otteluita saattavat toviksi keskeyttää viuhahtajat, jotka juoksevat kentällä alasti niin kauan, kunnes heidät saadaan kiinni.

Tällä kertaa kyseessä ei ollut viuhahtaja tai ainakaan ihminen. Kissa nimittäin päätti keskeyttää baseball-ottelun St. Louisissa Yhdysvalloissa. Tuhannet ihmiset stadionilla sekä vastaanottimissa pääsivät todistamaan huvittavaa tapausta, kun kissa viipotti kentän halki.


Pelaajat hämmästelevät karvapallon taivalta ihmeissään ja naureskellen. Kissa on tapauksen jälkeen saanut huomattavasti mediahuomiota, kun videota on jaettu monessa eri lähteessä.

Royalsin ja Cardinalsien välisen ottelun keskeyttänyt kissa on ristitty mediassa nimellä Rally Cat. Kissa toi mitä ilmeisimmin hyvää onnea Cardinalsille, koska he voittivat ottelun.

Kun Rally Cat oli tepastellut tovin kentällä, onnistui kentän henkilökuntaan kuuluva mies saamaan kissan kiinni. Vastusteluista huolimatta kissa saatiin kentältä pois ja sen kerrotaan hävinneen teille tietämättömille yhtä nopeasti kuin se oli sieltä julkisuuteen ilmestynytkin.

Osallistu keskusteluun