Lähde:Youtube


Koira rakastaa Despacito -kappaletta – katso mitä se tekee, kun musiikki pysäytetään!

Musiikin on todettu jo pitkän aikaa sitten tekevän ihmeitä ihmisten aivotoiminnalle ja mielentiloille. Ilmeisesti musiikki vaikuttaa eläimiinkin!

Musiikin vaikutusta eläimiinkin on tutkittu jo vuosien ajan. Helsingin Viikissä tehtiin tutkimusta siitä, miten klassinen musiikki vaikuttaa lehmien maidontuotantoon. Tutkimuksen mukaan lehmät pitivät musiikista. Ainakin tämän videon perusteella voisi sanoa, että musiikki vaikuttaa koiriinkin tavalla tai toisella.


Luis Fonsin ja Daddy Yankeen kappale Despacito nousi kesän 2017 superhitiksi. Tämä puertoricolainen kappale on suosittu paitsi ihmisten, jopa koirienkin keskuudessa.

Videolla näemme koiran, joka katselee tarkkaavaisesti musiikkivideota TV:stä. Se istuu hiljaa paikoillaan ja katsoo ja kuuntelee videota haltioissaan.

Omistaja päättää yhtäkkiä pysäyttää musiikkivideon, ja siitähän koira hermostuu. Se haukkuu ja heiluttelee etutassujaan, minkä ehtii. Se hiljenee vasta sitten, kun omistaja laittaa musiikin taas päälle.

Despaciton musiikkivideo on hiljattain saanut yli 3 miljardia katselukertaa YouTubessa, eikä ihme, jos talouksien lemmikitkin katselevat videota näin tarkkaavaisesti. Tämä hassun hauska video saa sinut takuulla hymyilemään! Katso itse Despacito YouTubesta, niin ymmärrät, miksi se on niin suosittu.

 

Osallistu keskusteluun