Kaikki ei tosiaan ole sitä, miltä näyttää! Taiteen maailmassa näkyy ja tapahtuu jos jonkinlaisia erilaisia taideteoksia. Taiteen mediaanina on saatettu käyttää paitsi maalia, jopa puuta, rautaa, hiiliä, muovia ja vaikka mitä mieli vain saattaa keksiä.

Tunnettu taiteilija nimeltään Cj Hendry tekee paljon mustavalkoisia teoksia, ja on tunnettu muun muassa Chanelin hajuvesipullosta ja Kanye Westin naamasta $100 setelissä. Mutta näistä teoksista on otettu askel eri suuntaan, nimittäin värikkäisiin kynäpiirroksiin.


Sarjan nimi on ”Complimentary Colors”, ja tehtävän antaja oli Christian Loubutin, kuuluisa muotibrändi. Teokset oli tarkoitettu esitettäväksi Art Baselin aikana Hong Kongissa. Vaikka nämä teokset näyttävät aivat maaliläikiltä, totuus on, että ne on tehty täysin värikynillä. Kyllä, juuri niillä, joita sinullakin oli ehkä lapsuuden aikana penaalissasi.

Tähän sarjaan meni paljon aikaa, ja värien kerroksittain piirtäminen oli tarkkaa puuhaa, mutta taiteilija onnistui saamaan aikaan erittäin realistisen taideteossarjan, joka suorastaan hyppää ulos paperista. Ja tässähän sitä näkee ammattilaisen ja harrastelijan eron. Onnistuisiko sinulta? Ja ei kun kokeilemaan!

#1.


Kaikki ei ole sitä miltä näyttää! Mitä nämä maaliläikät oikeasti ovat?

Christa -

Osallistu keskusteluun