Lähde:Youtube


Jos olet joskus luullut, että pesukone syö sukkia… voit olla oikeassa!

Jos olet koskaan käyttänyt pesukonetta, olet varmasti ollut tilanteessa, jolloin pesukoneeseen menee pari sukkia, mutta sieltä tulee ulos vain yksi sukka. Ihmettelet mielessäsi, että eihän se voi olla mahdollista. Ehkä pudotit sukan jonnekin. Mutta et varmasti arvannut, että tämä olisi mahdollista.

Eräs nainen ja hänen miehensä ovat huoltomiehiä parissa kerrostalossa, jossa on pyykkitupia. Eräänä päivänä naisen mies kyllästyi tappelemaan erään pesukoneen kanssa, joka ei vain toiminut. Mies päätti purkaa pesukoneen täysin osiin, aloitaen alapaneelista. Kun paneeli avautui, yllätys oli melkoinen.


Koneessa oli nimittäin kasa sukkia. Sukkien lisäksi koneen pohjalta löytyi luottokortti ja $7 edestä kolikoita. Alla olevista kuvista huomaatkin, että kyseessä ei ollut vain yksi tai kaksi sukkaa, vaan kokonainen kasa! Jos siis joskus olet kuvitellut, että pesukoneesi syö sukkia, voit olla oikeassa. Ammattilaiset saattavat joskus sanoa jopa toisin, mutta tässä on todiste. Enää parittomat sukat eivät ole mysteeri – ehkä pesukoneesi oli vain nälkäinen!

Osallistu keskusteluun