Monet sekä naiset että miehet pitävät kengistä ja erilaisista asusteista. Nykyään muodin maailmassa käytetäänkin niin hervottoman paljon mielikuvitusta, ettei sitä kukaan voi ymmärtää. Tällä kertaa näemme kuvasarjan hyvin hervottomia ”jokapäivän kenkiä”, jotka ovat todellakin jokapäiväisiä – omalla tavallaan.

Nicola J Beyer on keksinyt melkoisen upeita jokapäiväisiä kenkiä. Sitä emme osaa sanoa, ovatko nämä kengät tehty huumori mielessä pitäen, vain onko tämä kenties Nicolan oma käsitys hienosta ja nykypäiväisestä muodista. Oli miten oli, mielikuvitusta näistä ei ainakaan ole puuttunut.


Tässä alla olevassa kuvasarjassa näemme jokapäiväisistä asioista ja tavaroista valmistettuja kenkiä. Näemme esimerkiksi sanomalehdestä valmistetun korkokengän, pienistä post-it lappusista tehdyn kengän, salaattikengän, ruohosta tehdyn kengän ja sushikengän.

Olisihan se melkoisen upeaa sujauttaa jalkaan sushisandaalit ja talsia kuumassa helteessä kadulla. Tai astua sateeseen sanomalehtikengissä. Tai vaikkapa kokeilla, kuinka kauan salaattikengät kestävät. Ja saattaisihan tällaiset kengät vaikka syödäkin!

Katso huima kuvasarja alta ja jaa kavereille!

#1.


”Jokapäivän kenkiä” tekevä taiteilija saa sinutkin haluamaan tällaiset popot!

Christa -

Osallistu keskusteluun