Lähde:Youtube


Peura käveli kauppaan sisään – palasi myöhemmin kavereidensa kanssa!

On kiireinen aika joulun alla ja pieni lahjapuoti Fort Collinsissa Yhdysvaltojen Coloradossa sai yllättäviä vieraita. Näitä vieraita ei usein tapaakaan. 

Lori Jonesilla oli meneillään tavallinen päivä lahjapuodissa Horsetooth Inn and RV Parkissa, kun nuori peura asteli sisään. Ilmeisesti sen tarkoituksena oli napata mukaansa muutama lahja perheelleen. ”Se oli huvittavaa”, Lori sanoo, ”se tutki aurinkolaseja.”


Muutaman minuutin jälkeen Lori houkutteli peuran ulos käyttämällä herkkuja, mutta se ei riittänyt. ”Se palasi 30 minuutin päästä koko perheensä kanssa!” Peuralapset olivat selvästi hyvin kasvatettuja, sillä ne odottelivat oven suussa aivan kuin kysyen ”saammeko tulla sisälle?”

Lorin onnistui houkutella perhe ulos jonkin ajan kuluttua, mutta hän onnistui nappaamaan mitä uskomattomimpia ja harvinaisimpia kuvia näistä hauskoista vierailijoista. Tämän lahjapuodin läheisyydessä asuu paljon villieläimiä, ja nämä peurat ovat ilmeisesti pitäneet suojaa puodin läheisyydessä, sillä ne ovat hyvin rohkeita!

Katso upeat kuvat alta ja jaa kavereille! Tämä saa sinutkin takuulla hymyilemäään!

Osallistu keskusteluun