Suurin osa on joko katsonut tai ainakin kuullut sarjasta Game of Thrones. Monille se on jopa se suosikkisarja. Tässä kuvasarjassa on nyt taidetta Game of Thrones -faneille!

Näiden taideteoksien tekijällä on sekä aikaa että kärsivällisyyttä. Luodakseen näitä upeita teoksia, taitelija käyttää puukkoa, suurennuslasia ja mikroskooppia. Hän kertoo, että niissä teoksissa, joissa on paljon yksityiskohtia ja jotka ovat vaikeita luoda, saattaa mennä jopa kolme viikkoa. Muutamaan otteeseen hän on jopa joutunut aloittamaan alusta useamman kerran. Niin kuin sanottua, kärsivällisyyttä tällä taiteilijalla piisaa!


Tämä koko maailman rakastama sarja on innoittanut paitsi taiteilijoita, niin vaatemerkkejä, valokuvaajia kuin bloggaajia ja kirjoittajiakin.

Nämä upeat teokset ovat olleet jopa televisiossa: Aasian HBO näytti näitä kuvioita Singaporessa, Kuala Lumpurissa, Malesiassa ja Thaimaassa. Kuten voit nähdä, nämä teokset ovat erittäin yksityiskohtaisia ja ansaitsevat paljon huomiota! Katso kuvat alta ja jaa kavereille! Ja jos kärsivällisyyttä riittää, niin kokeile vaikka itse. Tarvitset vain lyijykyniä, puukon, suurennuslasin ja ehkä mikroskoopin, ja tietysti aikaa tuhottomasti.

#1.

 


Hän tekee lyijykynän lyijystä Game of Thronesin hahmoja. Katso ihmeelliset kuvat!

Christa -

Osallistu keskusteluun