Lähde:Youtube


Ammutaan hurrikaani Irma – Facebook -tapahtuma keräsi yllätyspaljon osallistujia

Järkeä olisi ehkä syytä edes joskus käyttää?

Hurrikaani Irma on koetellut Yhdysvaltoja pahoin. Sen jäljiltä on jäänyt uhreja ja tuhot ovat olleet hyvin mittavat. Moni on turhautunut tilanteeseen ja se on saanut aikaiseksi myös yhden hieman kummallisen Facebook -tapahtuman.

Viime lauantaina 22-vuotias nuori mies Ryon Edwards päätti luoda Facebookissa tapahtuman, joka kantaa nimeä ”Shoot at hurricane Irma”. Mies kertoo, että turhautuminen ja tylsistyminen sai hänet luomaan tapahtuman, mutta hän ei olisi uskonut, että se keräisi huomattavan määrän osallistujia.


Kaikessa järjettömyydessään tapahtuman tarkoitus on ampua aseilla hurrikaani Irmaa. Kutsun tapahtumapäivämäärä on 10.9. ja siihen on osallistumassa noin 22 000 ihmistä. Noin 49 000 ihmistä on ilmoittanut olevansa tapahtumasta kiinnostunut.

Pääasiassa omaksi huvikseen luotu ”Shoot at hurricane Irma” on saanut Edwardsin hämilleen, koska ei uskonut päättömään tapahtumaan kenenkään selväjärkisen osallistuvan.

Kutsussa on käyty keskusteluja muun muassa siitä, voisiko myrskyn silmää kohti ammutut luodit kääntää suuntaansa ampujia kohti. Tällaista on elämä ja järjen käyttö vuonna 2017. Vieläkö ihmettelet, miksi maapallolla on sotia?

Osallistu keskusteluun