Lähde:Youtube


Hurrikaanin kynsistä pelastettu orava elää unelmaansa. Katso video!

Oravat ovat ihania otuksia, joita näkee silloin tällöin hyppimässä puun latvasta toiseen. Mutta montako kertaa niitä näkee lemmikkeinä?

Tässä on Jill. Jill on orava, joka koki elämänsä ensimmäisinä viikkoina jotain, jota monet oravat eivät koskaan elämänsä aikana koe, nimittäin hurrikaanin. Hurrikaani Isaac vuonna 2012 jätti Jillin kodittomaksi. Onneksi eräs hyväsieluinen ihminen näki sen pulassa, ja pelasti pienen oravan poikasen. Hän otti oravan kotiinsa, ruokki ja hoiti sitä, ja nimesi sen Jilliksi. Jill on nyt kodissa, jossa se saa olla oma ihana itsensä.


Jill rakastaa hemmottelua, ja se nukkuu mielellään uuden äitinsä vieressä. Sillä on kavereinaan kissa ja koira, ja oma pieni pehmonalle. Jill rakastaa valokuvissa poseeraamista ja hyppimistä. Jill jopa saa omia manikyyrejä! Voiko tätä ihanampaa elämää oravalla olla?

Jill on maailman kuuluisin orava, ja tällä videolla on jo 700 000 katselukertaa YouTubessa. Jill sulattaa kaikkien sydämet. Katso ihana video Jillistä ja sen ihmisvanhemmista alta! Jaa kavereille, jos se sai sinunkin sydämesi hymyilemään.

https://www.youtube.com/watch?v=_pwQgIRCg0k

Osallistu keskusteluun