Lähde:Youtube


Näillä säästövinkeillä säästät roiman summan rahaa!

Säästäminen on fiksu tapa pitää huoli talouden hyvinvoinnista. Säästämällä rahaa pieniä summia joistain arkipäiväisistä asioista, voit saada kokoon paljonkin rahaa, kun vain karsii oikeista asioista. Materiassa säästäminen säästää myöskin luontoa, kun uusiokäyttää asioita, joita olisi muuten heittämässä pois. Jotkin säästövinkit saattavat kuitenkin mennä hieman yli.

Yhdysvaltalainen Angela Leibee näyttää tällä videolla, kuinka säästää tehokkaasti rahaa niin arkena kuin matkustaessakin.

Angela näyttää videolla, mitä hän tekee teepusseilleen. Hän käyttää niitä teessä pari kertaa, säästäen aina käytetyt. Sitten, kun niistä ei enää voi tehdä teetä, hän säästää nekin, ja käyttää niitä tiskaamisessa sienen sijasta. Lopuksi hän leikkaa pussit auki ja liottaa lehdistä nestettä, joilla hän pesee sitten lattiansa.

- ILMOITUS -


Hän jakaa myös parhaat vinkkinsä rahan säästämiseen matkustaessa. Esimerkiksi, kannattaa pukea kaikki vaatteet päälle ja täyttää käsimatkatavaralaukku ruualla, jolloin ei tule lisää maksua ruumaan menevästä laukusta.

Mitä mieltä?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun