Lähde:Youtube


Albiinomies näytti kiusaajilleen – hänestä tuli kovan luokan malli!

Vaikka tiettyjä kauneusstandardeja on vielä olemassa, olemme nyt alkaneet nähdä tämän todellisuuden muuttuvan asteittain. Asiat, jotka monet pitävät ”epätäydellisinä”, ovat hitaasti muuttumassa kauneuden avaintekijöiksi.

Leo Jonah on 22-vuotias kaveri Lontoosta, joka syntyi albinismin kanssa – se on synnynnäinen häiriö, jolle on tunnusomaista pigmentin täydellinen tai osittainen puuttuminen ihossa, hiuksissa ja silmissä. Huolimatta siitä, että albinismi on melko harvinainen, molemmat sisarukset syntyivät samassa kunnossa ja lapsuus ei ollut helppoa. He olivat naapuruston ensimmäinen musta perhe, ja lisäksi kaikilla lapsilla oli albinismi, joten heitä jatkuvasti pilkattiin.


”Kun olet olet lapsi, kaikki yrittävät olla samanlaisia. Ja luonnollisesti en ollut. Vaikka yritinkin, se ei toiminut”, Leo kertoi Daily Mailille. ”En voinut vain kävellä kauppaan joutumatta tappeluun. Joka päivä olin mukana tappelussa. ”

Näyttää siltä, että siinä oli hyväkin puoli – kasvaessa sellaisen ainutlaatuisen ulkonäön kanssa, ei kestänyt kauaa, kun mallitoimisto bongasi Leon. Hänen elämänsä kääntyi ympäri, kun agentti antoi hänelle mallisopimuksen. Hän on oppinut omaksumaan silmiinpistävän ulkonäkönsä ja hyväksymään itsensä sellaisenaan. ”Rakastan sitä nyt. Rakastan sitä. En halua muuttaa sitä mihinkään. ”

Leo on jo esillä lehdissä, kuten Vogue Russia, hän ilmestyi useissa eri musiikkivideoissa ja hänet jopa nähtiin Lontoon muotiviikolla. Nykyään kokemuksensa avulla hän yrittää auttaa muita ihmisiä, joilla on sama tila, rakastamaan itseään ja elämään elämäänsä täysimittaisesti.

 

Osallistu keskusteluun