Lähde:Youtube


Lumi puhdistettiin auton päältä lehtipuhaltimella Teksasissa – näin käy kun ei ole tottunut lumeen!

Lumi on meille suomalaisille tuttu juttu: se yllättää autoilijat joka talvi loka-marraskuun kieppeillä ja sitä riittää riesaksi asti aina huhtikuun kevätkeleille saakka. Mutta miten toimitaan silloin, kun ei ole tottunut lumeen?

Yhdysvaltojen Teksasin osavaltiossa nähdään lunta harvoin. Teksas on Yhdysvaltojen eteläosassa sijaitseva osavaltio, joka oli muinoin osa Meksikoa. Voisi siis kuvitella, että täällä armadillojen osavaltiossa lumi on yhtä harvinaista kuin helteet Suomessa.


Tällä alla olevalla videolla näemme, kuinka teksasilaiset poistavat lunta autonsa päältä. Auto on hautautunut muutamaan senttiin lunta, jota yllättäen satoi Teksasissa ja joka yllätti teksasilaiset melkein yhtä kovasti kuin talveen tottuneet suomalaisetkin. Teksasilainen mies on käynyt luovaksi, ja napannut lehtipuhaltimen, jolla hän puhaltaa lunta pois autonsa päältä. Käyhän se näinkin, mutta Suomesta voitaisiin lähettää harjoja ja skrapoja Teksasiin varmuuden vuoksi. Vaikka Teksasissa ei lunta usein nähdäkään, ei se varmuuden vara varaston nurkassa haittaa.

Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun