Tämä lasi saa veden maistumaan miltä tahansa juomalta. Nyt muuttuu vesi viiniksi!

Veden muuttaminen miksikään muuksi juomaksi ei ole tainnut onnistua sitten Jeesuksen taikatempun, mutta nyt 2000 vuotta tämän jälkeen tiede on vihdoin napannut tästäkin kiinni.

Tässä alla olevalla videolla näemme virtuaalisen cocktail -lasin. Tämä lasi muuttaa minkä tahansa sinne laittamasi juoman miksi tahansa muuksi juomaksi.

Lasi näyttää martini -lasilta, tosin hieman palikkamaiselta sellaiselta. Lasi on synkronoitu puhelimeen ladattavan sovelluksen kanssa. Ensimmäinen askel on kaataa nestettä lasiin. Seuraavaksi valitset sovelluksesta sen, miltä haluaisit juoman maistuvan. Tämän jälkeen lasin LED valot antavat visuaalisen simuloinnin, sen makunystyrät stimuloivat muita makuja ja pieni suutin päästää ilmoille erilaisia hajuja. Tämä kokonaisuus todellakin siis huijaa kaikkia aistejasi, jotta luulet kupissa olevan veden maistuvan oikeasti joltain muulta.

- ILMOITUS -


Eli toisin sanoen, vettä lasiin ja siitä viiniksi! Halvaksi tulee viini-ilta. Tosin kehtaako tuollaisen lasin kanssa nyt baarista toiseen liikkua, sitä on vaikea sanoa. Hankkisitko tällaisen itse?

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun