Lähde:Youtube

LÄHDEUpi

Mies suoristaa jakoavaimen kung fun avulla. Katso huima video!

Taistelulajit ovat suosittuja koko maailmassa. Ne ovat etenkin nostaneet suosiota elokuvien ansiosta. Monet taistelulajien mestarit, kuten Bruce Lee, Jackie Chan ja muut taitajat ovat innostaneet nuorempaakin sukupolvea aloittamaan nämä taitoa ja kuria vaativat lajit.

Kung fu on Kiinasta kotoisin oleva taistelulaji. Muita aasialaisia taistelulajeja ovat esimerkiksi muay thai, karate, jiu jitsu ja judo. Kung futa voi nähdä paitsi harrastajien joukossa, lisäksi monissa kilpailuissa ja esityksissä.


Tällä alla olevalla videolla näemme Kiinan Lianyungangissa tehtävän melko huima tempun. Cao Yanyo, kiinalainen kung fun mestari nimittäin suoristaa jakoavaimen paljain käsin. Jakoavain on asetettu poikittain hieman koholle, ja voi helposti nähdä, että se on vääntynyt. Ensimmäisen iskun jälkeen Cao ravistelee kättään, ja voisi päätellä, että ensimmäinen isku oli melko kivulias.

Hän kuitenkin jatkaa jakoavaimen hakkaamista, ja muutaman iskun jälkeen jakoavain on kuin uusi. Cao on selvästi harrastanut tätä lajia jo monta kymmentä vuotta.

Katso upea video alta, jaa kavereille ja älä kokeile tätä kotona!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=52&v=BiEOZ9WsNxM

Osallistu keskusteluun