Lähde:Youtube


Koirat tekivät jotain tuhmaa – katso, miten ne hoitavat oman rangaistuksensa!

Koirat ovat mitä ihanimpia lemmikkejä: uskollisia, iloisia, leikkisiä ja rakastavia. Koiran kouluttaminen oikein on kuitenkin erittäin tärkeää, muuten voi tulla vastaan tilanteita, jotka ovat epämukavia niin koirille kuin ihmisellekin.

Joskus koiria joutuu koulutuksen yhteydessä ojentamaan. Ja on tärkeää, että se tehdään oikein. Näin koirat oppivat, eivätkä tee samaa virhettä uudelleen. Niin kuin tällä videolla näemme, oikea rangaistustapa jää koiran mieleen melko hyvin.


Koirat tarvitsevat paljon viihdykkeitä ja tekemistä, etenkin jos ne ovat yksin kotona ja jos ne ovat energisiä luonteeltaan. Muuten omistaja saattaa tulla kotiin nähdäkseen rikottuja huonekaluja tai jotain muuta yhtä epämukavaa.

Tällä videolla näemme kaksi Australian paimenkoiraa, jotka tervehtivät isäntäänsä iloisesti tämän tullessa kotiin. Iloisuudelle tulee kuitenkin loppu, kun isäntä huomaa rikotun tyynyn lattialla. Hän kysyy koirilta, että kuka on syyllinen. Koirat vastaavat melko omalaatuisella tavalla! Katso videolta, miten koirat päättivät vastata omistajansa kysymykseen. Aika hauska!

Ovatko sinun koirasi tehneet näin? Katso hauska video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun