Lähde:Youtube


Koira vie itsensä kävelyille ympäri Chicagoa – katso miten fiksu koira!

Koirat voivat oppia vaikka minkälaisia temppuja, se on todistettu jo moneen kertaan. Mutta kuinka moni koira osaa viedä itse itsensä kävelylle keskellä kaupunkia?

Sparky on koira, joka on tullut Instagramista tutuksi monille. Se on kultainennoutaja, jolla on aivan omat päämäärät kävelyreissuillaan, Sparky nimittäin vie itse itsensä kävelylle keskellä Chicagoa.


Sparkyn omistaja David Duncan huomasi, että Sparky tykkää kanniskella leluja suussaan. Hän sai siitä idean: entä jos Sparky voisi kävelyttää itse itsensä? Hän antoi Sparylle hihnan ja vei sen ulos korttelin ympäri. Sparky käveli rauhassa isäntänsä rinnalla, joten pikkuhiljaa David alkoi viedä Sparkyä pidemmille reissuille. Nyt Sparky määrää itse kävelyreittinsä, mutta David on aina lähettyvillä varmuuden vuoksi. Sparky tervehtii matkoillaan jokaista eikä pelkää lähteä kokeilemaan uusia reittejä.

CBS Chicago -kanava haastatteli Davidia ja Chicagon suurta nähtävyyttä, Sparkya. David sanoo, ettei tiedä mitä tekisi ilman uskollista koiraansa.

Katso alla olevalta videolta, miten Sparky tottuneesti juoksee ympäri suurkaupunkia!

Osallistu keskusteluun