Lähde:Youtube


Omistajan kysyessä koiriltaan kumpi sotki asunnon, koirat antavat hulvattoman vastauksen!

Koirat viihdyttävät meitä jatkuvasti hassuilla tempuillaan ja hupsuiluillaan. Youtube on täynnä videoita koirista, jotka saavat takuulla kenet tahansa nauramaan.

Huskyt ovat tunnetusti hyvin puheliaita ja energisiä koiria. Huskyt ovat suuria koiria, jotka viihtyvät ulkoilmassa, joten jos niillä on liikaa energiaa, ne saattavat tehdä asunnossa tuhojaan. Tällä videolla näemme kaksi huskya, joilla on selvästi ollut liikaa energiaa varastossaan ja ne ovat päässeet tekemään tuhmuuksiaan.


Alla olevalla videolla näet kaksi huskya, Dakotan ja Phoenixin, jotka ovat tehneet sotkun omistajien ollessa poissa. Omistaja kysyy, kumpi koirista teki sotkun. Koirat puolustelevat hyvin äänekkäästi itseään ja näyttää siltä, kuin molemmat syyttäisivät toista sotkusta.

Omistaja kysyy, oliko sotkija Phoenix, ja Dakota vastaa tähän pienellä äännähdyksellä, joka kuulostaa siltä, kuin se sanoisi ”kyllä”! Phoenix ei kuitenkaan ota syytä niskoilleen, vaan vastaa tähän äänekkäästi. Ota selvää, kumpi oli sotkun takana katsomalla video alta! Ja jaa kavereillekin, jotta hekin saavat hymyilyn aihetta.

Osallistu keskusteluun