Lähde:Youtube


Bari -hevonen auttaa ihmisiä parantumaan – katso sydäntälämmittävä video!

Eläimiä on jo pitkän aikaa käytetty auttamaan ihmisiä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Etenkin koiria ja hevosia käytetään tähän tarkoitukseen päivittäin, ja osa ihmisistä luottaa lemmikkeihin arkiaskareissakin. 

Olet varmasti kuullut opas-, avustaja- ja ESA -koirista? Niiden omistajat tarvitsevat päivittäistä apua koiraltaan heidän suorittaessaan tavallisia päivän askareita. On menty niinkin pitkälle, että jopa pieniä poneja voidaan käyttää opasponeina sokeille.


Tällä videolla tapaamme Bari -nimisen hevosen, joka asuu Argentiinassa. Se auttaa ihmisiä parantumaan henkisesti esimerkiksi masennuksesta ja hermostuneisuudesta. Videolla näemme lisäksi nuoren naisen, joka on käynyt isänsä kanssa tilalla jo kolme vuotta. Isä sanoo, että Bari on auttanut hänen tytärtään tulemaan itsenäisemmäksi, voittamaan pelkonsa ja tuntemaan onnistumisen tunnetta. Tämä on erittäin tärkeää henkisen kasvun kannalta. Tilan omistaja kertoo, että on tärkeää, että hevonen on itse onnellinen.

Piaffe Style – blogi kirjoittaa, että hevosia käytetään ympäri maailmaa auttamaan esimerkiksi halvaantuneita ihmisiä saamaan kävelykykynsä takaisin sekä parantamaan heidän motoriikkaansa.

Katso alla oleva sydäntälämmittävä video ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun