Lähde:Youtube


Oletko koskaan kuullut hevosen kuorsaavan? Tältä se kuulostaa?

Hevoset nukkuvat useimmin seisaaltaan, sillä hevosilla sekä lehmillä on tapana lukita polvensa ja torkkua seisaaltaan. Hevoset ovat niin isoja otuksia, etteivät ne voi nukkua maassa maaten kovin kauaa, jotta niiden oma paino ei esta verenkiertoa niiden jalkoihin tai aiheuta muita ongelmia.

Joskus hevoset kuitenkin ottavat kunnolliset torkut ja heittäytyvät kyljelleen. Ne nukkuvat kuitenkin usein hyvin kevyttä unta, sillä ne ovat saaliseläimiä. Niiden täytyy siis herätä nopeasti vaaran uhatessa. Tällä kertaa näemme kuitenkin hyvin syvää unta nukkuvan hevosen.


Tällä hauskalla videolla näemme hevosen, joka on heittäytynyt kyljelleen nukkumaan. Kuvaaja hiipii hitaasti kohti hevosta yrittäen olla herättämättä sitä, mutta hevonen on niin syvässä unessa, ettei se huomaa kuvaajan hiipivän lähemmäs. Hevonen kuorsaa autuaan tietämättömänä siitä, että sitä kuvataan. Tämä hevonen on todellakin tyytyväinen ja rentoutunut! Sen laitumella oleskeleva kaverikin otti ja kellahti kumoon väsyneenä nukkumaan.

Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun