Lähde:Youtube


Yliopiston opettaja väitti, ettei Australia ole maa – yritti erottaa oppilaan, joka väitti toisin.

Tyhmyyttä mahtuu maailmaan roppakaupalla – ja valitettavasti yhteen tiettyyn maailmanosaan senkin edestä. Tällä kertaa eräässä amerikkalaisessa yliopistossa opettaja oli unohtanut Australian olemassaolon, ja siitähän haloo syntyi.

Southern New Hampshire Universityssä, tai SNHU:ssa, sattui erittäin mielenkiintoinen tapahtuma. Eräs opettaja uhkasi antaa oppilaalle hylkäävän arvosanan, sillä tämä oppilas väitti, että Australia on maa – ja opettaja ei uskonut.


Ashley Arnold on 27-vuotias yliopiston opiskelija, joka väitti, että Australia on maa (daa?), ja tätä hänen opettajansa ei uskonut. Opettaja uhkasi antaa Ashleylle hylkäävän arvosanan, jos hän jatkaisi moista väitettä. Ashley päätti olla yhteydessä BuzzFeed -sivustoon tästä tapahtumasta, ja sehän ei tietenkään tuonut koululle kovin hyvää julkisuutta. Koulu julkaisi tämän jälkeen Tweetin Twitterissä sanoen, että he pahoittelevat tapahtunutta ja että he erottivat opettajan. Sen lisäksi he palauttivat Ashleylle hänen lukukausimaksunsa.

Tämä nyt oli vähintä, mitä koulu tässä tilanteessa olisi voinut tehdä. Pistää vain miettimään, että mitenhän opettaja on saanut yliopistin opettajan pätevyyden, jos hän ei tiennyt Australian olevan maa.

Osallistu keskusteluun