Lähde:Youtube


Valokuvaaja nappasi kuvan, joka on harvinaisistakin harvinaisempi. Katso palkittu kuva!

Joskus luonto yllättää meidät monella eri tavalla. Joskus kauneus ja ajoitus osuvat yhteen mitä upeimmalla tavalla. 

Tällainen tapahtuma tapahtui Costa Bravassa, Espanjassa hiljattain, kun kottaraisparvi alkoi lennellä muotoa muuttavassa muodostelmassa. Tämä on hyvin harvinainen tapahtuma, jossa sadat ja joskus tuhannet kottaraiset lentävät parvessa kuin yhtenä, saumattomana organismina. Tämä muotoa muuttava parvi on henkeäsalpaavaa katsottavaa.


Valokuvaaja Daniel Biber fSaksasta oli paikalla, kun kottaraiset alkoivat lennellä muodostelmassa. Oletettavasti lähellä oli saalistaja, kuten haukka, joka aiheutti moisen tapahtuman. Tämä lintuparvi lansi muodostelmassa, joka näytti kaukaa katsottuna aivan kuin suurelta linnulta. Aivan, kuin ne yrittäisivät sanoa haukalle ”katso, olemme isompia kuin sinä!”

Nämä upeat kuvat voittivat luontokuvauspalkinnon, mutta Daniel ei huomannut kuvien erikoisuutta ennen kuin hän pääsi kotiin ja katseli kuvia tietokoneellaan. Hän huomasi ottaneensa lintuparvesta kuvan, joka näytti aivan suurelta linnulta! Joskus ajoitus on kaikki kaikessa, ja sekunninkin sadasosa voi muuttaa kuvaa täysin.

Katso uskomaton kuva alta!

Osallistu keskusteluun