Lähde:Youtube


Vaimo pyysi miestään menemään kioskiin hakemaan tupakkaa

Vaimo pyysi miestään menemään kioskiin hakemaan tupakkaa. Mies heitti takin päälle ja käveli kioskille vain huomatakseen sen olevan jo kiinni. Hän päätti sen vuoksi mennä läheiseen pubiin käyttämään tupakka-automaattia.
Pubissa hän näki kauniin naisen, jonka kanssa mies alkoi jutella. He ottivat muutaman oluen, yksi asia johti toiseen ja pian he olivatkin naisen asunnolla. ”Hauskanpidon” jälkeen mies huomasi, että kellohan oli jo kolme yöllä ja sanoi: ”Voi ei, on jo noin myöhä! Vaimoni tappaa minut! Onko sinulla moottoriöljyä?” Nainen antoi miehelle öljyä, jota mies alkoi hieroa käsiinsä ennen kotiinsa menoa. Miehen vaimo oli odottamassa ovensuulla ja hän oli todella vittuuntunut. ”Missä helvetissä sitä ollaan taas oltu?!” vaimo huusi.

”No, se on nyt silleen kultaseni. Minä menin kiskalle, kuten pyysit, mutta paikka oli jo kiinni. Niinpä menin pubiin käyttämään tupakka-automaattia. Näin siellä pubissa todella upean typykän ja otimme muutaman paukun. Homma eteni niin, että yhtäkkiä huomasin olevani typykän asunnolla ja eikun sänkyyn,” mies selitti. ”Ai niinkö? Näytäppäs käsiäsi minulle!” vaimo tiuskaisi.


Hän näki miehen kädet aivan öljyssä ja sanoi: ”Saatanan valehtelija!! Sinä menit taas rassaamaan sitä helvetin ooppeliasi”

Osallistu keskusteluun