Lähde:Youtube


Uskomattomat keksinnöt, jotka haluat omaan kotiisi!

Nykyään keksitään jos jonkin näköisiä erilaisia uskomattomia keksintöjä. Tiede ja tekniikka ovat menneet niin pitkälle, että lähes minkä tahansa mielikuvituksellisen tuotteen keksiminen on mahdollista ja se voidaan yleensä jopa toteuttaakin tavalla tai toisella.

Olemme nähneet jo muun muassa oikean elävän supersankarin, joka lentää ympäriinsä jalkoihin ja käsiin kiinnitetyillä moottoreilla. Lisäksi olemme nähneet esimerkiksi itseajavan auton ja tietysti yksi suurimmista ja ihmeellisimmistä keksinnöistä on robotti Sophia.

Tällä alla olevalla videolla näemme pieniä arkea helpottavia keksintöjä, jotka sinäkin haluat omaan kotiisi. Näemme esimerkiksi kojeen, joka pystyy pitämään sängyn toisen puolen lämpimänä ja toisen viileänä – täydellinen pariskunnille! Lisäksi näemme valokennoja, jotka syttyvät kosketuksesta sekä hammasharjan, joka harjaa hampaasi ilman, että pidät siitä edes kiinni.

- ILMOITUS -


Nämä videolla nähtävät keksinnöt ovat todellakin omaa arkea helpottavia, tai siihen luksusta tuovia, tieteen pieniä helmiä. Siitä joululahjavinkkejä kaverille ja ei kun ostoksille!

Katso uskomattomat keksinnöt alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun