Lähde:Youtube


Teemapuistot Yhdysvalloissa ovat suosituimpia paikkoja… tuhkien levittämiseen!

Monet yhdysvaltalaiset vierailevat jossain vaiheessa elämäänsä Disneylandissa, Kalifornian Anaheimissa, sekä Walt Disney Worldissa, Floridan Orlandossa. Disneyn fanit rakastavat näitä teemapuistoja ja niitä sanotaankin ”maailman onnellisimmaksi” paikaksi.

Nyt on kuitenkin paljastunut jotain erittäin häiritsevää. Disneyn teemapuistojen työntekijöiden mukaan puistot ovat nimittäin suosittu paika levittää ihmisten tuhkia. Tuhkien levittäjät haluavat rakkaimpansa lepäävän maailman onnellisimmissa paikoissa tietysti. Eräs Disneylandin työntekijöistä sanoo Huffingon Postin mukaan, että ”Haunted Mansionissa on niin paljon ihmisten tuhkia, ettei ole tosikaan.”


Tämä ei kuitenkaan ole sallittua puistoissa, vaan mikäli sinut havaitaan näissä puuhissa, sinut poistetaan puistosta ja laite suljetaan ”teknisten ongelmien vuoksi” ja laitteet puhdistetaan extratarkalla imurilla tuhkista. Joten mummo tai vaari saattaa joutua viettämään ikuisuuden imurissa hauskan ja onnellisen laitteen sijaan. Silti jotkut vierailijat yrittävät tuoda puistoon tuhkia lääkepulloissa tai meikkipusseissa.

Olisihan se ikävää vetäistä henkeä ja imaista keuhkollinen ihmisten tuhkaa. Onneksi teemapuistot ovat tästä ongelmasta selvillä! Kosiminen ja häät ovat silti vielä puistoissa sallittuja.

Osallistu keskusteluun