Lähde:Youtube


Tämä mies ei ansaitse yhtään ”onnea” uudelle vuodelle – hylkäsi koiran surullinen viesti kaulassaan!

Eräs kylmäsydäminen mies ei ansaitse piirun vertaa iloa ja onnea uudelle vuodelle. Uuden-Meksikon poliisi Yhdysvalloissa etsii miestä, joka hylkäsi koiransa donitsikauppa Dunkin’ Donutsin parkkipaikalle. Monet ihmiset hylkäävät eläimiään, mutta poliisi toivoo tekevänsä tästä tapauksesta erilaisen.

Turvakamera näyttää, kuinka mies avaa autonsa oven ja päästää koiransa ulos. Koiran kaulaan oli kiinnitetty mitä surullisin viesti. Mies itse jatkoi matkaa Dunkin’ Donutsiin ostamaan itselleen kahvin. Koira seurasi miestä autolta ovelle, mutta mies ei kiinnittänyt koiraan huomiota.


Mies ajoit pois parkkipaikalta, jättäen koiransa jälkeensä. Viestissä luki ”olen vapaa, odotan vauvoja.” Koira onneksi saatiin turvaan Santa Fen eläinsuojaan, jossa se on nyt turvallisissa käsissä. Suojan vapaaehtoiset sanovat, että on liian aikaista kertoa, onko koira tiineenä. Internet on kuohuksissaan tästä tapahtumasta, ja monet kiittelevätkin Luojaa siitä, että hän jätti koiran yleiselle paikalle, eikä esimerkiksi hylännyt koiraa metsään, mistä sitä ei olisi ikinä löydetty.

Pidetään huolta lemmikeistämme, joohan? Katso kuva suloisesta koirasta alta!

Osallistu keskusteluun