Ovatko puput aliarvostettuja lemmikkejä? Pupuja voidaan pitää lemmikkinä niin sisätiloissa, kuin kesällä jopa ulkonakin. Puput ovat ihanteellisia lemmikeitä aloittelijoille. Ne ovat suloisia pieniä karvapalloja, jotka piristävät itse kunkin päivää.

Pupujusseja voi pitää lemmikkinä sisätiloissa niille sopivassa häkissä. Häkissäkin asuvat puput tarvitsevat liikuntaa, ja niitä on hyvä päästää silloin tällöin loikkimaan vapaaksi taloon. Puput ovat jyrsijöitä, joten ne syövät enimmäkseen siemeniä ja vihanneksia.


Tässä kuvasarjassa näemme sylin täydeltä ihania pieniä pupuvauvoja. Nämä vauvat ovat kotoisin Blue Clover Rabbitrystä, jossa keskitytään kasvattamaan luppakorvia. Adriana, kyseisen kanilan omistaja, sanoo, että he käsittelevät poikasia jo ihan pienestä pitäen. Hän sanoo myös, että koska heillä on vahva side emoihin, he voivat koskea poikasiin jo pienenä. Hän lisää myös, että villijäniksille näin ei voisi tehdä, sillä ne hylkisivät poikasiaan. Nämä ovat todellakin mitä suloisimpia pieniä pupuvauvoja!

Katso alla olevasta kuvasarjasta hellyyttävät kuvat pupuista ja jaa kavereille!

#1.


Sylin täydeltä suloisuutta! Katso kuvat ihanista pupuvauvoista!

Christa -

Osallistu keskusteluun