Lähde:Youtube


Onnellista elämää aviossa

Kolme naista, yksi sinkku, yksi kihloissa ja yksi jo kauan aviossa ollut tapasivat toisensa. Yhdessä he päättivät keksiä jotain kivaa.

He päättivät kokeilla miten he saisivat miehen parhaiten vieteltyä:


pukeutua mustaan nahasta tehtyyn paljastavaan bodyyn, korkokenkiin ja meikata
… huolellisesti.

Naiset sopivat toteuttavansa suunnitelman illalla kun mies tuleee kotiin. Seuraavana päivänä he tapasivat toisensa uudelleen ja he vertailivat kokemuksiaan. Sinkku kertoi:
”Pukeuduin sovitulla tavalla ja kun poikaystävä tuli ovesta hän kiljahti villisti ja rakastelimme heti neljästi suoraan eteisen lattialla ja ilta oli muutenkin ihana.”
Kihloissa oleva kertoi:
”Puin sen nahkaisen mustan bodyn ja korkokengät ja rajasin vielä silmät saadakseni viettelevän katseen aikaiseksi. Eteisessä odoteltuani tuli kylmä, joten laitoin sinikettuturkkini olkapäille ja odottelin vielä miestäni. Kun mies tuli kotiin hän riisui turkin nähdäkseen mitä minulla oli sen alla, karjahti hurjasti ja suuteli minua joka paikasta. Sen jälkeen rakastelimme makuuhuoneessa villisti kahteen kertaan.”

Naimissa oleva kertoi:
”Puin sen upean uuden mustan nahkaisen paljastavan bodyn, laitoin ne ihanat korkokengät ja meikkasin itseni huolella – näytin siis tosi hyvältä ja seksikkäältä. Kun mies tuli kotiin hän meni suoraan sohvalle makaamaan, otti kaukosäätimen ja huusi:
– Kuules Batman, mitä meillä on ruokana tänään?

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun