Tatuoinneista on viime vuosikymmeninä tullut erittäin suosittuja kaikenlaisien ihmisten keskuudessa. Monet haluavat ottaa tatuointeja kauneuden takia tai ihan vain oman, syvemmän merkityksen takia. 

Tatuoiminen on taitolaji, ja jotta tatuoinneista saa kauniita ja näyttäviä, täytyy piirtäminen olla hyvin lapasessa. Ihan kuka tahansa ei voi tatuointeja alkaa rustaamaan, sillä virheille ei ole varaa. Jos tatuointi menee pieleen, niin sen kanssa joutuu elämään loppuelämänsä. Siksi hyvän tatuointiartistin löytäminen on tärkeää.


Tässä kuvasarjassa näemme tatuointeja kiinalaiselta tatuoijalta Chen Jieltä. Hänellä on jo 200 000 seuraajaa Instagramissa, jotka ovat kaikki hyvin ihastuneita hänen tuotoksiinsa. Nämä tatuoinnit ovat kuin vesivärimaalauksia, ja ne ovat mitä upeimpia! Tatuoinneissa näemme paljon eläimiä, kuten kaloja, hevosia, lintuja ja jopa ketun. Ne ovat kauniita tuotoksia, joihin vaaditaan paljon taitoa. Tämän opetteluun on mennyt aikaa ja vaivaa, ja tietysti ihan luonnollista lahjakkuutta.

Katso kuvasarja alta, ja rakastut näihin tatuointeihin itsekin! Jaa kavereille, jotka tykkäävät tatskoista.

#1.


Nämä vesiväritatuoinnit saavat sinutkin haluamaan tällaisen!

Christa -

Osallistu keskusteluun