Lähde:Youtube


Nämä ihmiset heräsivät ulkomaalaisen aksentin kanssa – mitä ihmettä?

Nykyaikana on olemassa paljon erilaisia ja kummallisia sairauksia. Tällä kertaa tapaamme kolmen naista, jotka kärsivät ulkomaalaisen aksentin syndroomasta. Nämä kolme naista siis heräsivät eräänä aamuna, ja puhuivat ulkomaalaisella aksentilla.

Tällä 60 Minutes -videolla tapaamme kolme naista. He olivat edellisenä päivänä olleet sairaita: jollakin oli ollut migreeni ja toinen saanut epileptisiä kohtauksia. Seuraavana aamuna herätessään he alkoivat puhua aivan ulkomaalaisella aksentilla.

Eräs nainen on kotoisin Englannista. Hän heräsi eräänä aamuna puhuen ranskalaisella aksentilla. Toinen nainen on kotoisin Australiasta ja hän puhui kiinalaisella aksentilla. Kolmas nainen on myös kotoisin Australiasta, mutta hän puhui itäeurooppalaisella aksentilla.

- ILMOITUS -


He sanovat, että tämä sairaus on karkottanut heidän ystäviään. Heidän on myös vaikea hyväksyä sitä, etteivät he koskaan tulisi puhumaan samalla tavalla kuin aikaisemmin.

Tämä harvinainen sairaus on kohdannut 80 ihmistä koko maailmassa. Voisitko sinä kuvitella herääväsi yhtenä päivänä puhuen ulkomaalaisella aksentilla?

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun