Lähde:Youtube


Nainen viettää töissä kahvitaukojen sijaan masturbointitaukoja – Internet villiintyi!

Kaikilla meillä on omat stressinpoistomenetelmänsä töissä; kaverille avautuminen, useat tupakkatauot, hauskojen kuvien selaaminen netissä kunnes töitä on kymmenen kertainen määrä rästissä.

Kaikki jotka ovat edes joskus työskennelleet toimistossa/kaupassa/missä tahansa tietävät että pysyminen on mahdotonta ja välillä on pakko pitää tauko.

Jotkut valitsevat kahvitauon ja lähtevät jonottamaan kuumaa stressilievittäjää (kahvia) niin tämä nainen kertoo keksineensä aivan toisenlaisen stressin lievittäjän työpaikallaan. ja kyllä siihen liittyy itsetyydytys.


Nadia Bokody, eroottinen kolumnisti ja She Said:in tuottaja paljastaa artikkelissaan, että hän ottaa masturbointitaukoja työpäivän aikana silloin kun muut lähtevät kahville.

Kolumnisti paljastaa, kun muut lähtevät pössyttelemään ’kanelinmakuisia sähkötupakoitaan’ tai odottavat jonossa kahviaan työpaikan viereisessä kahvilassa, hän vapauttaa stressinsä hieman jännittävämmällä tavalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

I love my job. ???????????? . PS- In case you missed the memo, I’ve released an eBook, ’Hack Your Sex Life’ based off some of the most common sex issues you guys come to me with. And it’s REAL, practical, easy-to-follow stuff. Not intimidating or clinical. (Swipe the pic to see a little preview) . . All my Patreon members get a copy totally free. All you need to do to become a member and get my life-changing book is hit the link in my bio. Patreon is just $2 a month and you’ll get exclusive access to weekly sex content I don’t post ANYWHERE ELSE, plus direct email access to ask me your sex questions, and you’ll be supporting me to keep this platform alive. Every person’s $2 subscription helps! Thanks also to all the people who’ve already joined – love you guys!!

Henkilön Nadia Bokody (@nadiabokody) jakama julkaisu


Yleensä hän kuulemma jaksaa odottaa ruokatuntiin ja käy tervehtimässä kotona vibraattoriaan mutta useasti kuitenkin hän ei jaksa odottaa niin pitkään vaan hoitaa ’rentoutumisen’ viihtyisässä työpaikan wc:ssä.

Mitä olet mieltä Nadian rentoutumistavasta työpaikalla? Veikkaan että jos kyseisen artikkelin kirjoittaja olisi mies olisi ihmisillä hieman erilainen asenne uutiseen. Mitä olet mieltä? Kirjoita se alas kommentteihin.

Osallistu keskusteluun