Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Nainen rikkoi joogaennätyksen 103 tuntia – hommat jatkuu yhä

Toisille tunti on jo paljon.

Kun ihmiset haluavat elää terveellistä elämää, liitetään siihen usein terveellisen ruokavalion myötä myös jooga. Kyseinen laji on ollut viime vuosina kovassa nosteessa ja sitä voidaan sanoa jopa trendikkääksi. Alkujaan se on kuitenkin jo noin 800 ennen ajanlaskun alkua, joten mistään ohimenevästä trendistä ei ole kyse.

Kuten monessa muussakin asiassa, niin myös joogassakin halutaan tehdä erilaisia maailmanennätyksiä. Kavitha Bharanidaran on 31-vuotias 3-vuotiaan lapsen äiti, joka haluaa rikkoa viime kesäkuussa yhtäjaksoisen joogaamisen maailmaennätyksen 103 tuntia, jonka teki Pradnya Patil.


Nyt hän haluaa parantaa edellistä ennätystä ja onkin jo onnistunut siinä. Hän aloitti joogaamisen 23. joulukuuta ja rikkoi edellisen ennätyksen torstaina 28. joulukuuta klo 02.02 aamuyöllä. Vielä uusi maailmanennätys ei ole selvillä, sillä Bharanidaran työ on mitä ilmeisimmin vielä kesken.

Rikkoessaan edellisen ennätyksen, hän kertoi jatkavansa joogaamista 30. joulukuutta saakka. Ennätyksen tehneen Bharanidaran videon hänen joogasessioistaan voit katsoa alta.

Osallistu keskusteluun