Lähde:Youtube


Mies lavasti oman kidnappauksensa – miehet ymmärtävät syyn

Sai ”palkkioksi” 16 viikkoa linnaa.

Parisuhteessa, avoliitossa ja avioliitossa on omat hyvät ja huonot puolensa. Toisilla eläminen on niin sanotusti vapaampaa, mutta osalla puolestaan kontrolli kotoa päin on kireämpää. Mitä ilmeisimmin näin oli Blackpoolissa Britanniassa asuvan 45-vuotiaan Leigh Fordin elämässä.

Hän nimittäin päätti lavastaa oman kidnappauksensa, jotta pääsisi ystäviensä kanssa ryyppyreissulle. Hän soitti raskaana olevalle vaimolleen 35-vuotiaalle Zoe Doylelle, että hänet oli kaapattu ja vaimon tulisi siirtää välittömästi kaappajien tilille kaikki rahansa, jotta miestä ei kidutettaisiin.


Vaimo luuli aluksi soittoa vitsiksi, mutta koki lopulta tilanteen niin vakavaksi, että päätti siirtää rahansa, jonka lisäksi hän soitti asiasta myös poliisille.

Kuten arvata saattaa ”nerokas” muutaman oluen jälkeen saatu idea ei toiminut kovinkaan pitkälle. Ford saatiin pelastettua, mutta kokonaisuus selvisi poliisille hyvin pian. Doyle antoi miehelleen idioottimaisen tekonsa anteeksi, mutta tuomari ei ollut yhtä armollinen.

Koska noin 24 tunnin poliisioperaatioon oli kulunut noin 30 000 punnan edestä varoja, tuomittiin Ford 16 viikoksi vankilaan, jona aikana hän ei päässyt oman lapsensa synnytykseen.

Osallistu keskusteluun