Lähde:Youtube


Meksikon ja Yhdysvaltojen välinen muurihanke etenee – tältä se näyttäisi

Tämä hanke ei ole kadonnut mihinkään.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on pyörinyt monessa mediassa varsin negatiivisessa valossa siitä saakka ja hieman aikaisemminkin, kun hän valittiin presidentiksi.

Tähän on monia syitä ja ehkäpä ensimmäinen ja oudoimman kuuloinen Trumpin hanke on ehdottomasti muuri Meksikon ja Yhdysvaltojen välille, jonka kustannukset olisivat jääneet Trumpin mukaan tietenkin meksikolaisille.


Kyseisen muurijupakan jälkeen Trump on päässyt otsikoihin monien muidenkin asioiden vuoksi, mutta itse muurihanke ei ole kadonnut mihinkään, vaan sitä ollaan mitä ilmeisimmin työstetty jatkuvasti.

Hiljattain Trump on julkaissut kuvan, miltä kyseinen muuri näyttäisi käytännössä. Muuri muodostuisi kahdesta muurista, jonka väliin jäisi niin sanottu ”ei kenenkään maa” -tila. Kyseinen alue olisi valvottu turvakameroilla. Matkaa muurilta toiselle olisi 45 metriä.

Itse muureille tulisi korkeutta aina viidestä ja puolesta metristä noin kymmeneen metriin. Ilmaista lystiä kyseinen virityksen rakentaminen ei ole, sillä Trump itse arvioi kustannuksien nousevan noin kymmenen miljardin dollarin tasolle.

Tältä Trumpin julkaisema kuva muurista näyttää:

Osallistu keskusteluun