Lähde:Youtube


Kuplataiteilijalla on oma show – puhaltaa kuplia ammatikseen!

Jokainen meistä on varmasti joskus lapsena puhaltanut saippuakuplia omalla pihalla tai vaikka parvekkeella. Joku onnekas on ehkä nähnyt jopa kuplataiteilijoita esimerkiksi New Yorkin kaduilla. Mutta kukaan ei taatusti yllä samalle tasolle tämän kuplataiteilian kanssa!

Melody Yang oli hiljattain osa Queen Latifah Showta, jossa hän esitti yleisölle, mitä kaikkea hän voi tehdä kuplilla. Hän tekee esimerkiksi jättikuplia, savukuplia, kuplia kuplien sisällä ja vaikka mitä muuta. Melody Yangilla on myös hallussaan kaksi Guinnessin maailmanennätystä kuplataiteilussa. Hän esimerkiksi mahdutti yhden kuplan sisään kymmeniä ihmisiä.

Tällä alla olevalla upealla videolla näemme pienen vilauksen siitä, miltä Melodyn oma “Gazillion Bubbles” -show näyttää. Shown aikana hän luo uskomattomia kuplia, jotka ovat suorastaan fysiikan lakien vastaisia: näemme esimerkiksi neliönmallisen kuplan, joka on täynnä savua!

- ILMOITUS -


Melody sanoo, että kaikki on kiinni aineesta, jolla kuplia luodaan. Toisin sanoen, tavallinen Fairy sekoitettuna veteen ei ehkä vielä luo tällaisia kuplaluomuksia! Tässä on todellakin kummallinen, joskin erittäin viihdyttä, ammatti.

Katso upea ja inspiroiva video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun