Lähde:Youtube


Kauan,kauan sitten siperiassa

Kauan,kauan sitten siperiassa.Mies asui yksinään hirsimökissä,oli talvi.Pakkasta oli -50,miehellä ei ollut mökissään mitään hätää,polttopuita oli ja ruokaa.Miehelle kumminkin iski pieni hätä päälle.Rohkeasti astui mies ulos lämpöisestä mökistään,vaikka nälkäiset sudet odottivat ulkona. Hrrh..oli kylmä,mies teki tarpeensa heti,vaikka pissa jäätyi kaarelle.Ei,muuta kuin sisälle mökkiin ja äkkiä,sudet jäivät nuoleman näppejään.

No,mies jatkoi mahdollisemman normaalia elämää mökissään.Vaan sitten,iski eräänä päivänä iso hätä päälle.Mies meni ulos,mutta hänen piti kääntyä heti takaisin,pakkasta oli -55 astetta.Eihän voinut käydä pask..a tuommoisessa pakkasessa.Mies päätti urheasti pidätellä.Kolme päivää hän saikin pidätetylliksi pas.a hätää,vaan sitten oli pakko mennä ulos,susista huolimatta.


Pakkasta oli jo -60 astetta.Urheasti mies meni ulos,kaikki vaatteet olivat päällä.Mökin nurkalla kasvavan kuusen alle hän päätti tehdä tarpeensa.No,potki lunta sivuun,ettei takapuoli lumeen koskettaisi.Mies riisui housunsa ja kyykistyi,mutta koska oli kylmä hän huitoi käsillään kykistyessään .Mies huokasi syvään helpoituksesta,päättyisi pitkä piina.Tällöin ilmestyivät nälkäiset sudet paikalle.

Nyt tuli miehelle ns.hätäkäteen.Alapäästä tunki kankea ulos ja sudet hyökkäsivät päälle.Ei siinä miehen autannut muuta kuin vuorotellen jaloilla potkia susia kauemmaksi kyykkyasennossa ja koska oli niin kylmä,heiluivat kädet eestaas rinnuksilla. Tällöin tuli keksityksi venäläinen ripaska.

Osallistu keskusteluun