Lähde:Youtube


Kannattaako panostaa enemmän ystäviin vai romansseihin? – Tutkimus selvitti

Pystytkö kenties samaistumaan tämän tutkimuksen tuloksiin?

Ei ole kovinkaan harvinaista, että miehet aloittaessaan parisuhteen jättävät vähemmän aikaa ystävilleen. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä kovinkaan järkevää, mikäli seuraavaa tutkimusta on uskominen.

Tutkimustulosten mukaan nimittäin miehet saavat enemmän tyydytystä viettäessään aikaa ystäviensä kanssa kuin, että heillä olisi romanssi jonkun kanssa.


Esimerkiksi 28 vastanneista oli sitä mieltä, että he jakoivat henkilökohtaisia huolia ja asioitaan mielummin miesystävänsä kanssa kuin tyttöystävän.

Vaikka moni mies pystyy varmasti samaistumaan näihin tuloksiin, on kyseiseen tutkimukseen kuitenkin syytä suhtautua pienellä varauksella. Kyseinen tutkimus nimittäin suoritettiin 30 heteroseksuaalilla, jotka kaikki ovat toisen vuoden yliopiston opiskelijoita.

Ensinnäkin tutkittavien määrä oli varsin pieni, jotta niistä voitaisiin saada vedenpitäviä tuloksia. Toiseksi tutkittavien ikäjakauman olisi syytä olla laajempi, jotta se toimisi paremmin myös nuorempien tai tietenkin myös vanhempien henkilöiden kohdalla.

Osallistu keskusteluun